Të gjitha kategoritë

Rreth Produktit

Institutet Puqi angazhohen kryesisht në kërkimin dhe zhvillimin e fushave të mëposhtme: eksplorimi gjeofizik, reduktimi i humbjeve të rrjetit të tubacioneve, parandalimi dhe zbutja e fatkeqësive, paralajmërimi i tërmeteve, komunikimi depërtues në tokë, tubacioni inteligjent dhe kërkimi i jetës.

Gjeografik

Detektori i parë automatik i hartës së ujit
Funksionim i lehtë/Përfitues i grantit pas shitjes/Saktësi e lartë

Sipas strukturës së dizajnit të kockave të dorës së njeriut jashtë kapjes, gjatësia dhe trashësia janë llogaritur me saktësi, në përputhje me çdo person që duhet të kuptojë

LAJME

Kuptoni teknologjinë më të avancuar të sondazhit, kushtojini vëmendje tendencave më të fundit të industrisë, fokusohuni në zhvillimin e tregut të ri në drejtime të reja

më shumë

MBESHTETJE PER KLIENTET

Siguroni mbështetje teknike, shërbim pas shitjes, shkarkim të të dhënave dhe ndarje të rasteve për produktet përkatëse

Rreth nesh

Instituti i Pajisjeve të Kërkimit Gjeologjik Hunan Puqi dhe Instituti i Kërkimit të Mjedisit Ujor Hunan Puqi u krijuan në maj 2006; Institutet Puqi angazhohen kryesisht në kërkimin dhe zhvillimin e fushave të mëposhtme: eksplorimi gjeofizik, reduktimi i humbjeve të rrjetit të tubacioneve, parandalimi dhe zbutja e fatkeqësive, paralajmërimi i tërmeteve, komunikimi depërtues në tokë, tubacioni inteligjent dhe kërkimi i jetës.

më shumë
bt
NA THONI ÇFARË JU DUHET
NA KONTAKTONI

Kategoritë e nxehta